YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

20 mar 2014

Barcelona. Cabaret solidari amb Nicaragua - 23 de març 2014

Cabaret solidari amb Nicaragua


Companyia:
Massa gent sense maces
Inici:
23 de març de 2014 - 20:00h
Final:23 de març de 2014
Adreça:

Ateneu Popular 9 Barris
 C/Portlligat 11-15
Lloc:
Barcelona
"Massa gent sense maces" om un col•lectiu de circ social que ha sorgit majoritàriament d'ex alumnes de l'Escola Juvenil de Circ de l'Ateneu Popular 9 Barris i ens agradaria promocionar un cabaret solidari que tindrà lloc el dia 23 de març a l'Ateneu Popular 9 Barris.
El projecte principal es va engegar fa 2 anys amb un viatge a Nicaragua, fruit d'aquest viatge van crear allà el Colectivo Nido de las Artes. Aquest segon cabaret és per finançar la futura visita dels membres del col•lectiu a Barcelona.

Tot el recaptat en aquest cabaret anirà destinat a fer realitat el somni d’uns joves de Nicaragua, el “Colectivo Nido de las Artes”, que fa dos anys que van descobrir el circ i això els va canviar la vida, han anat creixent i ara els criden per fer representacions per tot Nicaragua.

Aquest col·lectiu no només fa circ social, sinó que també treballa la consciència ambiental. Van començar ajudant al seu propi barri, el Boris Vega (Nicaragua), van continuar entretenint als nens de tota la ciutat d’Estelí i ara ja surten per moltes altres ciutats de Nicaragua repartint dosis de somriure.

També han participat en el “Berrinche Ambiental” (Granada, Nicaragua). El seu proper gran somni, com diuen ells és “cruzar el charco y poder conocer nueva gente y nuevas culturas”.

FEM-LO REALITAT! NOSALTRES PODEM! I Quan estiguin aquí, no dubteu que ens delectaran amb una de les millors actuacions de circ que hàgim pogut veure mai! (“vam anar per ensenyar-los circ i ara per ara ens n’haurien d’ensenyar ells a nosaltres”).

Al Facebook:

https://www.facebook.com/cabaretsolidari

Més Informació:

http://massagentsensemasses.wordpress.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario