YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

15 jun 2016

Declaració final IV Trobada Europeo de Solidaritat amb la Revolució Popular Sandinista 2016 a Estocolm

Reunits a la ciutat d´Estocolm els diez 20, 21 i 22 de maig  de 2016 representants de la solidaritat internacional d´Europa ( França, Catalunya, Suecia i Dinamarca) i membres de la Brigada Europea “ Rubén Darío 2016” en el marc del IV ENCUENTRO EUROPEO DE SOLIDARIDAD CON LA REVOLUCIÓN POPULAR SANDINISTA, i un cop analitzat el contexte polìtic, econòmic i social mundial, CONSTATEM: 
Que la creixent desestabilització global producte de la crisi del model neolliberal s´està traduint en un increment de guerres i agressions imperialistes, amb millions de refugiats i miles de morts, aixì com l´exclusió i empobriment dels pobles. 

Que els governs d´Europa han tractat de manera vergonyosa i antidemocràtica la crisi dels refugiats, transgredint els drets humans mès elementals i molts dels tractats internacionals. 

Que els espais institucionals democràtics conquerits per els pobles al llarg de molts anys de lluites per establir noves polìtiques a favor de les grans majories a Amèrica LLatina i el Carib, están sent utilitzats per la dreta socialdemòcrata i la ultra dreta, amb significatives complicitats de forces polítiques d´Europa, per actuar contre pobles i governs progresistes. Destaquem Hondures, Paraguai, Argentina i, avui, especialmente Brasil i Venezuela. 

Que des de les Nacions Unides la majoria absoluta de països han exigit  als EEUU eliminar el Bloqueig a Cuba, que encara avui pateix el poble cubà. Tambè segueix sense resoldres la devolució a Cuba del territorio ocupat per la base militar  dels EEUU a Guantanamo. 

Que reafirmem la vigència de la CELAC i ens adherim a la Declaració de l´Habana, Segona cimera de la CELAC 2014, que en l´acord número 53 expressa el compromis a “ seguir treballant per a consolidar Amèrica LLatina i el Carib com zones de pau en les que les diferències entre nacions es resoldràn a través del diaàleg i la negociació o altre forma de solució pacífica establerta en el Dret Internacional”. 

Nosaltres, dones i homes que creiem en una humanitat en equilibri amb la natura i entre nosaltres mateixos, que defensem els valors col.lectius per el benefici de les majories, conscients que l´imperialisme nomès beneficie a les grans corporacions financeres de guerra i mediàtiques, que busquen imposarse per sobre de drets com soberanía, independència i autodeterminació dels pobles, DEMANEM a les forces progresistes d´esquerres, els moviments socials, els partits polítics i sindicats, a la unitat d´acció a favor de la pau i la justicia social i económica, la llibertat i el respecte  
dels drets humans com un pas necessari per a construir alternatives a la crisi global del neolliberalisme. 

I, en el marc del IV Encuentro de Solidaridad Europea con la Revolución Popular Sandinista,
  ACORDEM : 
Reafirmar el nostre suport solidari a la Revolució Popular Sandinista i al poble de Nicaragua a totes les conquestes assolides i els projectes polítics, socials i econòmics. 

Acompanyar el procés democràtic de Nicaragua del proper 6 de noviembre de 2016 d´el.leccions presidencials i legislatives en aquesta segona fase de la Revolució Popular Sandinista amb la presència de companys i companyes internacionalistes d´Europa. 

Enfortir el Comité Europeo de Solidaridad con la Revolución Popular Sandinista, buscant la unitat d´acció i la incorporació de nous actors solidaris. 

Recolzar organitzaciófuncionament de la II Brigada Europea “ Rubén Darío 2016”, en base als acords aprovats en aquest IV Encuentro a la taula de treball nº. 2. 

Expressar el nostre agraïment a les diferents organitzacions solidaries d´Europa que van saludar aquest IV Encuentro Europeo. 

Agraïr al Comitè organitzador d´aquest IV Encuentro Europeo la seva hospitalitat, el bon nivel d´organització i el seu compromís ferm amb la Revolució Popular Sandinista, aixì com les diferents activitats culturals programades. 

Proposar la realització del V Encuentro Europeo de Solidaridad con la Revolución Popular Sandinista durant el primer semestre de l´any 2017. 

Reafirmar el nostre suport a la lluita dels pobles en defensa de la seva soberanía i el seu dret a escollir els seus governsrebutjant les injerències imperialistes. 

I en el marc del 37 aniversari del trionf de la Revolució Popular Sandinista, SALUDEM fraternalment al poble de Nicaragua, al FSLN, al Comandant Daniel Ortega Saavedra, President de la República de Nicaragua, i a la companya Rosario Murillo, coordinadora del Consell de Comunicació i Ciudadania, i CELEBREM els grans avançaments socials i econòmics aconseguits en aquesta segona fase de la Revolució Popular Sandinista. 

Comité Europeo de Solidaridad con la Revolución Popular Sadinista 

¡ VIVA SANDINO ¡  ¡VIVA CARLOS FONSECA ¡ 
¡ VIVA LA REVOLUCIÓN POPULAR SANDINISTA ¡ 
¡ VIVA LA SOLIDARIDAD INTERNACIONALISTA ¡ 


No hay comentarios:

Publicar un comentario